Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Puncte de aur: Şoimii Pâncota - Universitatea Cluj 1-0

Şoimii Pâncota şi Universitatea Cluj au disputat un meci important azi în Podgorie. Un duel încins în încercarea de a evita retrogradarea.
 

Puncte de aur: Şoimii Pâncota - Universitatea Cluj 1-0
Comentează 0

Startul a fost al gazdelor, însă Dubeştean şi Gâlcă nu au găsit drumul spre gol. Irimia avea să se remarce şi el la un şut al studenţilor clujeni, pentru un 0-0 echitabil la jumătatea meciului. Partea a doua e destul de anostă, fără faze importante de poartă, jucătorii ambelor echipe evolând simplu pentru a nu greşi decisiv. Antrenorul şoimilor, Zsolt Muzsnay fae o mutare inspirată, trimiţându-l în teren pe Mihai. Iar în minutul 79 Dragalina bate o lovitură liberă de la 30 de metri lateral stânga, Issa a prelungit cu capul, un fundaş advers cere fault, se respinge de pe linia porţii, iar nou intratul atacant amintit împinge balonul în plasă din numai 3 metri, 1-0! La faza golului oaspeţii rămân fără portarul titular, Bolboaşă fiind transporat la spital. Dragalina îşi încearcă şutul de la distanţă, migea trece de puţin pe lângă vinclul porţii oaspeţilor. Arbitrul dă 7 minute de prelungiri, dar nimic nu se mai întâmplă. Şoimii Pâncota ia 3 puncte mari în duelul direct cu Clujul, şi îşi asigură o săptămână de linişte. Dar războiul continuă...

 

Pâncota: Irimia – Suciu, Pavel, Dubeștean, Siminic – Pirtea, Gîlcă (A. Mihai), Issa, Vasi (Farcaș) – Dragalina, M. Ion (Leucuța).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite