Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„PSD – un grup organizat, de presiune şi intrigă”

Lucian Riviş Tipei, consilier municipal liberal, acuză faptul că PSD a devenit „un grup organizat, de presiune şi intrigă în Consiliul Municipal”.

„PSD – un grup organizat, de presiune şi intrigă”
Comentează 0

„La nici şase luni după ce au promis că vor apăra interesele arădenilor, consilierii PSD, însoţiţi de aliatul din ALDE, provoacă, intensifică şi alimentează diferite subiecte administrative, folosindu-le pentru scopuri politice. După ce creează disensiuni, boicotează şedinţele, se lamentează în public şi dezinformează, aceiaşi consilieri se autoproclamă salvatori ai Aradului, având propuneri populiste, nu soluţii concrete”, afirmă Lucian Riviş Tipei.

Declaraţia consilierului municipal PNL vine după scandalul provocat de consilierii Opoziţiei în Consiliul Local referitor la necesitatea prelungirii contractului de salubritate. Cum acest caz nu este izolat, la fel fiind şi în problema CET sau în alte proiecte cu interes pentru arădeni, Lucian Riviş Tipei concluzionează că „acest grup organizat se manifestă sub formă continuă, în detrimentul Aradului. Profită de faptul că aceste subiecte au un impact emoţional asupra arădenilor şi transformă orice subiect administrativ într-unul politic”.

„Aradul are nevoie de soluţii concrete, nu de ceartă, populism şi o permanentă campanie electorală. Are nevoie de căldură şi apă caldă, de curăţenie stradală, de o administrare corectă a municipiului. Domnilor consilieri ai PSD şi ALDE, este imoral să vă folosiţi de nevoile arădenilor ca să vă atingeţi scopurile dumneavoastră politice. În Consiliul Municipal acţionaţi ca un grup, dar nu ca un grup de consilieri, ci ca unul de diversiune”, a încheiat Lucian Riviş Tipei.

 

Comunicat de presă PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite