Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD jefuiește în continuare. De data aceasta cu Taxa de Solidaritate

Asistăm la încă o aberație a guvernului PSD, de data aceasta introducerea celei mai distrugătoare taxe pentru România, una de tip clar comunistă, taxa de solidaritate.

PSD jefuiește în continuare. De data aceasta cu Taxa de Solidaritate
Comentează 0

O taxă care să-i recompenseze pe acei bieți oameni fără școală, fără dram de inteligență care au votat cu Dragnea, Olguța și cu toată șleahta de baroni ai PSD-ului.

 

Asta e principala preocupare a celor din PSD care au ajuns să guverneze această țară. Nu este zi lăsată de la Dumnezeu să nu asistăm la câte un nou tun dat de acești politicieni sau mai bine zis infractori extrem de toxici pentru această țară. Ne confruntăm zilnic cu abuzurile, umilința și incompetența acestor politicieni din PSD. Vedem cum România este sabotată intenționat, cum intenționat nu se construiesc autostrăzi, cum nu se vrea o predictibilitate fiscală, cum armata se dorește a fi ținută la sistemul anilor 80 și exemple ar fi multe.

 

Un alt capitol de care guvernanții PSD-ului nu sunt curioși de fel este educația, prin care lovești dur în viitorul acestei țări. Am impresia că se dorește distrugerea totală a sistemului de învățământ. Nu mai puțin de 25% din absolvenții de anul acesta nu s-au prezentat la BAC, nu că nu l-au luat ci pur și simplu nici nu s-au prezentat. În anul 2017 țara noastră se confruntă cu o rată îngrijorătoare a analfabetismului funcțional. Am devenit mâna ieftină de lucru a Europei pentru că școlile de meserii, cele profesionale au fost desființate de intelectuala Ecaterina Andronescu, dacă această creatură făcea asta într-un alt regim era condamnată la moarte. Ne confruntăm cu un dezastru în educație când tocmai nivelul educației este cel mai bun vector pentru viitorul unei țări.

Oare cât mai poate acest popor să mai îndure jaful, corupția, indolența, incompetența acestor impostori PSD-iști aflați la cârma țării. Până când oare va trebui ca oamenii simpli, oamenii care muncesc cinstit să trăiască umilințele aceste guvernări dictatoriale ale lui Dragnea și Tăriceanu.

Cred că ar trebui pusă serios problema unei autonomii administrative. Eu unu m-am săturat să muncesc cinstit, să-mi plătesc toate dările către acest stat și să asist neputincios la jaful făcut de Dragnea și Tăriceanu împreună cu miniștrii incompetenți din guvern, să văd cum banii mei sunt folosiți pentru votanții din Teleorman, asistați sociali, să văd cum se încurajează nemunca și trândăveala doar pentru simplul motiv că au fost cuminți la vot și au dat votul PSD-ului. Și pentru asta trebuie să primescă ceva bănuți. De unde? Din taxa specială!

O spun și repet, nu vreau autonomie teritorială, nu vreau să mă despart de România, dar vreau ca banii produși de mine, de concitadinii mei să rămână aici. Sunt perfect de acord ca o parte din acești bani să ia drumul Bucureștiului pentru că trebuie susținuti din banii mei profesorii, medicii, armata dar nu vreau să mai fiu jefuit.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite