Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD face orice să pună mâna din nou pe PUTERE

Marcel Ciolacu a anunţat duminică seara că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură care va trece „suta la suta” de votul Parlamentului. Președintele interimar al PSD a spus și ce fel de premier vor propune social-democrații la consultările de la Cotroceni, scrie realitatea.net.

PSD face orice să pună mâna din nou pe PUTERE
Comentează 1

„Vom depune o moţiune de cenzură şi această moţiune de cenzură va trece. Avem 204 semnături până acum. Primul text a fost lucrat de Şerban Nicolae. (...) Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moţiune. Noi vom depune o moţiune de cenzură şi 100% această moţiune va trece", a declarat Ciolacu, la un post TV, potrivit Agerpres.

În ceea ce ne privește, nu putem să nu observăm că dacă primul text al moțiunii a fost lucrat de „eminentul jurist” Șerban Nicolae, nimeni altul decât șoferul condamnatului Cătălin Voicu, după cum este cunoscut în presă, atunci reprezintă cu adevărat o „garanție a succesului”, atât pentru inițiatorii ei, cât mai ales pentru noi, oamenii de rând...

Intrați AICI pentru detalii.


Scrie un comentariu

trimite