Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD Arad şi-a luat ţeapă de la candidatul de primar. Acum se caută variante

PSD Arad şi-a luat ţeapă de la candidatul de primar. Acum se caută variante
Comentează 3

PSD Arad este de ceva vreme în căutarea unui candidat pentru Primăria Arad.

Deşi suntem aproape de începerea campaniei electorale, social-democraţii arădeni nu şi-au anunţat încă persoana care îi va reprezenta în lupta cu Gheorghe Falcă.

Unul dintre motivele întârzierii este ţeapa pe care PSD Arad şi-a luat-o de la o persoană cu care purta dicuţii de vreo trei luni, anume medicul Adrian Wiener. Acesta a decis să îi lase baltă pe social-democraţi şi să treacă în barca mai puţin cunoscutului M10 (partidul Monicăi Macovei). De fapt, Wiener de pe listele acestei formaţiuni va candida pentru Primăria Arad.

Surse din interiorul PSD Arad au declarat pentru arq.ro că medicul Adrian Wiener era potenţialul lor candidat. „Ne-a lăsat cu ochii în soare. Ştiam că au fost negocieri cu Adrian Wiener pentru a candida din partea noastră, dar ne-a lăsat baltă. Vom fi nevoiţi să găsim o soluţie de compromis”, spun surse social-democrate.

Acum, social-democraţii au două şanse: ori să vină cu un candidat din propriul partid (şanse foarte mici), ori să caute repede-repede să susţină candidatul altei formaţiuni politice.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite