Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PSD Arad dator cu aproape 1 MILIARD de lei vechi la CET! Dar vrea comisie de anchetă la acelaşi CET!

PSD Arad dator cu aproape 1 MILIARD de lei vechi la CET! Dar vrea comisie de anchetă la acelaşi CET!
Comentează 0

Ipocrizia pluteşte în sediul PSD Arad, şi nu doar ipocrizia! Campania electorală a început de câteva zile, iar PSD Arad a tranformat sedinţele de Consiliu Local şi Consiliu Judeţean într-un circ la care invită presa pentru a arăta arădenilor cât de mult le pasă lor de Arad în speranţa obţinerii de voturi.

Dacă ieri în sedinţa extraordinară de la Consiliul Judeţean au fost prezenţi doar consilierii judeţeni din grupul PSD-ALDE, astăzi, în sedinţa extraordinară a Consiliului Local Municipal convocată de grupul PSD-ALDE, fără rost şi obiect am spune noi şi se pare că nu doar noi suntem de aceeastă părere,  au fost prezenţi 22 din 23 de consilieri, şi a fost un prilej de show mediatic din care PSD Arad a ieşit extrem de şifonat.

Motivul principal pentru care a fost convocată şedinţa Consiliului Local Municipal de către grupul PSD-ALDE a fost din nou „tema principală de campanie” a PSD Arad: CET-ul, mai exact, punctul 3 şi 4  de pe ordinea de zi, adică „plata integrală şi cu prioritate a salariilor celor din CET şi constituirea unei comisii de analiză şi verificare a activităţii S.C. CET Hidrocarburi S.A.” iniţiat chiar de liderul de grup PSD-ALDE, Adrian Todor.

Viceprimarul Călin Bibarţ îi face sah-mat pe psd-isti

În schimbul continuu de replici între Adrian Todor (PSD) şi viceprimarul Călin Bibarţ (PNL),  acesta din urmă întrebă: „ de unde ar trebui să aibe CET-ul bani pentru salarii?” moment în care A. Todor (PSD) răspunde cu o seninătate debordandă şi cu destulă ipocrizie: „din încasări”! La acest răspuns viceprimarul  Bibarţ îi adresează consilierului Furău o întrebare simplă: „cum definiţi ipocrizia domnule doctor?” acesta răspunzând fără să ezite (doar este campanie electorală şi este candidat la senat pe lista PSD) FALCĂ!

Bibaţ continuă: „Vă rog domnule doctor să citiţi această adresă până la capăt venită din partea CET-ul”, lucru pe care consilierul local Furău hotărât la început se opreşte după primul rând citit şi încearcă să schimbe subiectul, Bibarţ citeşte mai departe adresa: CET-ului către primărie:

„Ca urmare a solicitării dvs. vă transmitem datele referitoare la restanţele de plată a urmotorilor consumatori: (facturi pâna la 30.06.2016 – încasări până la 07.11.2016)

1. Organizaţia judeţeană PSD Arad 
   Servicii neîncasate      - 36.464,76
   Penalităţi neîncasate – 19.709,10
                TOTAL: 56.173,86

2. Organizaţia municipală PSD Arad

    Servicii neîncasate      - 11.839,99
   Penalităţi neîncasate –     8,189,78
                   TOTAL: 20.029,77   „

 Cu alte cuvinte, PSD Arad are datorii la CET de 76.203,63 LEI (ADICĂ peste 762 milioane lei vechi) facturi până la data de 30.06.2016! 

Având în vedere că suntem la mijlocul lunii noiembrie, s-au mai adunat câteva facturi, care evident nici acelea nu sunt plătite având în vedere ţinând cont de restaţa uriaşă acumulată.

Cu alte cuvinte, PSD Arad este indignat că CET Arad nu are bani de salarii şi doreşte un audit,o comisie de anliză care să verifice situaţia economică, comisie din care probabil Adrian Todor şi alţi consilieri PSD Arad vor face parte ca să constate ce? Că partidul lor are datorii uriaşe la CET având facturi restante mai vechi de 6 luni !

Ipocrizia liderului de grup PSD Arad, Adrian Todor, din Consiliul Local însă nu se opreşte aici, în momentul în care viceprimarul Bibarţ se întreabă retoric de ce nu a fost opriotă furnizarea agentului termic la PSD Arad pentru neplata facturilor, Todor, cu o nonşalanţă incredibilă îi invită pe cei de la CET să procedeze la oprizea furnizării căldurii în sediul PSD Arad.



Scrie un comentariu

trimite