Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protocol de colaborare cu reprezentanții Armatei Române

Joi, 30 martie 2017 la ora 11 în sala Regele Ferdinand a Palatului Administrativ a avut loc semnarea protocolulului de colaborare pentru organizarea de activități culturale și de omagiere a tradițiilor și istoriei militare dintre Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean și  Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere filiala Arad, Asociația Națională Cultul Eroilor și Asociația Veteranilor și Văduvelor de Război.

Protocol de colaborare cu reprezentanții Armatei Române
Comentează 0

„Încercăm astăzi să oficializăm lucrul pe care în administrația arădeană (și cea municipală și cea județeană) îl facem de asni de zile, respectiv o bună colaborare cu tot ceea ce înseamnă armata română”, a evidențiat viceprimarul municipiului, Călin Bibarț.

„Începem prin acest protocol un program pentru Centenarul Marii Uniri. E important să stabilim cât mai multe parteneriate în viitor pentru acest moment simbolic, atât de important al națiunii române”, a punctat și vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea.

„Acest protocol este deja bugetat. Noi am discutat de ani de zile despre acest protocol iar în ultima lună a anului trecut și în primele două luni din 2017 s-a trecut faptic la punerea pe hârtie a tuturor activităților cuprinse în protocol”, a concluzionat generalul Vasile Heredea.

C. P.


 

Galerie foto (10)


Scrie un comentariu

trimite