Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Protest în Piața Victoriei, peste o sută de oameni contestă măsurile din starea de alertă

Protest în prima zi de relaxare. Peste o sută de oameni s-au adunat, vineri după-amiază, în Piața Victoriei din Capitală și scandează împotriva Guvernului Orban și a măsurilor de restricție impuse prin starea de alertă. Printre cei prezenți în fața Guvernului au fost și fostul europarlamentar Adrian Severin și fostul candidat la prezidențiale Bogdan Stanoevici. Unul dintre participanți, cunoscutul protestatar Marian Moroșanu, cunoscut drept ,,Ceaușescu", a fost ridicat de jandarmi.

Protest în Piața Victoriei, peste o sută de oameni contestă măsurile din starea de alertă
Comentează 2

Astfel de manifestări sunt interzise pe perioada stării de alertă. În zonă sunt și jandarmi, dar manifestația este pașnică. Potrivit imaginilor difuzate pe rețelele de socializare, o parte dintre protestatati nu respectă nicio normă de distanțare socială sau de protecție pentru a preveni răspândirea noului virus.

La mitingul din Piața Victoriei au fost prezenți și Bogdan Stanoevici, fost șef al Circului metropolitan, și fostul europarlamentar Adrian Severin (vezi GALERIA FOTO).

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru pentru românii de pretutindeni în Guvernul Ponta, fost candidat la prezidențiale și viitor candidat la Primăria Capitalei, a postat si pe Facebook, un clip cu el alături de oamenii strânși în fața Guvernului. Stanoevici a fost schimbat de la conducerea Circului metropolitan de primarul general in februarie acest an pentru management defectuos.

Fostul europarlamentar Adrian Severin poate fi văzut în imaginile de mai jos, la min. 1.32 și min 2.00:

Citește continuarea pe realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite