Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Promenada Inimilor 2023

Promenada Inimilor 2023
Comentează 2
Promenada Inimilor 2023 - proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad.
Astfel, sâmbătă, 30 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, arădenii sunt invitați să parcurgă individual traseul amenajat în Arad care are o lungime de 2 km și începe din dreptul pasarelei peste Mureș de la Podul verde (pe partea de sus a falezei de pe Malul Mureș̦ului), până la Hotelul Coandi.
 
Sănătatea noastră este în mâinile fiecăruia dintre noi iar implicarea activă a comunităţilor locale ne ajută să ne protejăm cu atât mai bine sănătatea.
Proiectul Rotary Inima Mea – „Promenada Inimilor” este dedicat Zilei Mondiale a Inimii, iar obiectivul evenimentului este de a promova mișcarea în aer liber pentru a parcurge 5.000 de pași, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare.
„Promenada Inimilor” este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea, în parteneriat cu autoritățile locale, a unei rute accesibile prin care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare.
Promenada Inimilor, proiect comun al cluburilor Rotary Arad, Rotary Arad-Cetate, Rotary Curtici, Rotaract și Interact din județul Arad, în parteneriat cu Primăria Municipiului Arad, recomandă această inițiativă colaborativă a Fundației Române a Inimii şi a Societății Române de Cardiologie, implementată cu succes în numeroase țări europene, pentru conștientizarea și importanța mișcării fizice ca factor decisiv pentru o dezvoltare și viață armonioasă.

Te așteptăm alături de noi pentru o inimă sănătoasă și o viață frumoasă!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite