Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Proiectul Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate

Proiectul Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate
Comentează 0

Clubul Rotary Arad Cetate demarează Proiectul Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate, în valoare de  1000 EURO. Bursa de excelență urmăreşte identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, elevi sau studenți, cetățeni români din care au domiciliul in Judetul Arad.

”Pentru  Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate  se pot înscrie elevii, studenții care urmează cursurile la învățământul de zi în școlile/liceele universitățile din Județul Arad și care îndeplinesc următoarele condiții: au domiciliul în Județul Arad ; sunt integraliști, adică nu au obligații profesionale nerezolvate din anii anteriori de curs; s-au remarcat într-un domeniu de activitate profesionă și socială, sau/și au media generală a anilor de studiu peste 9,50; nu au nici un grad de rudenie cu membrii Clubului Rotary Arad Cetate. Înscrierile pentru acest concurs se vor realiza prin transmiterea unui set de documente în intervalul 01 Octombrie–14 Noiembrie 2020 către Clubul Rotary Arad Cetate, pe e-mail pe adresa: arad.cetate@gmail.com” Nila Andrei Florin ,Manager Proiect.

‘’Mai multe informații privind desfășurarea acestui Concurs se găsesc pe  pagina de facebook a clubului  https://www.facebook.com/rotaryaradcetate/, așteptăm cât mai multe propuneri și ne bucurăm să putem sprijini copiii talentați din Județul Arad”, a confirmat Daniela Cîrnațu, preşedintele Rotary Arad Cetate.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite