Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Programul Familiei Regale de Crăciun şi Revelion

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou. La sărbătoarea Crăciunului, vor fi prezente, la Săvârșin, Altețele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria.

Programul Familiei Regale de Crăciun şi Revelion
Comentează 0

În ziua de 21 decembrie 2022, în intervalul orar 11.00-11.30, Familia Regală va primi colindători la Săvârșin, în Satul Regal. Va fi prezent Ansamblul folcloric Crișana din Oradea.

În ziua de 22 decembrie 2022, la ora 11, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri și pachete de Crăciun unor familii din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Profi, Băncii Transilvania, Rețelei Private de Sănătate Regina Maria și Guala Pack Nădab. În aceeași zi, de la ora 14, în Satul Regal, Familia Regală va primi o delegație a orașului Sinaia condusă de primarul localității, iar de la ora 17, va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic din Săvârșin.

În ziua de 23 decembrie 2022, la ora 11, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort vor participa la donația de echipamente medicale pentru centrul medical de permanență din Săvârșin. Echipamentele medicale au fost oferite cu sprijinul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria. În aceeași zi, de la ora 12, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare. De la ora 14.30, Familia Regală va primi, în Satul Regal, un grup de colindători din Cluj-Napoca.

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie 2022, la ora 12, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal. De asemenea, în aceeași zi, Biroul de Presă al Casei Majestății Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestății Sale Custodele Coroanei.

În dimineața zilei de 25 decembrie 2022, de la ora 11.30, Familia Regală va participa, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Arad, la slujba de Crăciun oficiată de  Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Cu această ocazie, Înaltpreasinția Sa va conferi Majestății Sale Custodele Coroanei și Alteței Sale Regale Principele Consort disctincția eparhială Crucea Sfântul Ierarh „Sava Brancovici”.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Anul Nou, la Castelul Săvârșin.

Sursa foto: www.romaniaregala.ro

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite