Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Vreme închisă, dar mai caldă decât în mod normal

Valorile termice, în special cele din cursul zilei, se vor menţine mai ridicate decât ar fi normal pentru începutul lunii ianuarie, informează ANM.

PROGNOZA METEO. Vreme închisă, dar mai caldă decât în mod normal
Comentează 0

PROGNOZA METEO JOI. Cerul va fi temporar noros; în prima parte a zilei vor mai fi ninsori slabe local în zonele montane, precipitaţii mixte pe arii restrânse în Maramureş, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Moldova, în timp ce în sudul ţării vor fi posibile ploi slabe, izolate. În cursul nopţii precipitaţii locale (predominant sub formă de ninsoare la munte şi ploi în zonele mai joase de relief) se vor semnala în regiunile nord-vestice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi temporar în vest şi în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 11 grade, iar cele minime în general între -4 şi 4 grade. Izolat şi trecător va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO VINERI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei din an; temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 11 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade. În vestul şi nordul ţării, înnorările vor fi mai persistente, iar precipitaţiile se vor semnala pe arii mai extinse în special în prima parte a zilei; vor fi ploi în Banat şi Crişana, predominant ploi în Maramureş şi nordul Transilvaniei, iar la munte ninsori, dar şi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerea de polei. În celelalte regiuni cerul va avea doar înnorări temporare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte. Dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ.Valorile termice vor continua să crească, semnificativ față de intervalul anterior caracterizând astfel o vreme deosebit de caldă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord și nord-vest, unde însă doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 14 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea, în zonele joase de relief în special din sud și est, pe spații mici va fi ceață.

Citeste mai mult pe romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite