Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Veşti bune de la meteorologi. Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare

Potrivit meteorologilor, vremea se menţine caldă în prima parte a săptămânii viitoare. Vântul va sufla slab şi moderat în unele regiuni. Spre sfârşitul săptămânii, se anunţă cer înnorat, ploi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

PROGNOZA METEO. Veşti bune de la meteorologi. Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare
Comentează 0

Duminică, vremea va fi în general frumoasã şi uşor mai caldã decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi izolat averse în zonele montane. Dimineaţa, izolat, în zonele joase de relief se va forma ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 gr C pe litoral şi 26 de grade in Banat.

Luni, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi averse pe spaţii restrânse în vestul şi sud-vestul ţării, precum şi în zonele de munte, iar mai ales seara şi noaptea, izolat în celelalte regiuni. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 gr C pe litoral şi 25 de gr C in jumatate sudica a Moldovei dar si in sudul si in estul Munteniei iar cele minime între 7 şi 16 grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Marti, vremea va fi în continuare uşor mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. În cursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zonele de deal şi de munte unde izolat va ploua slab. Noaptea, cerul se va înnora în cea mai mare parte a ţării şi va ploua local în nordul şi vestul teritoriului şi doar cu totul izolat în celelalte regiuni. Dimineaţa, în zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 gr in estul Transilvaniei şi 25 de gr C in Banat, in Moldova dar si in estul Munteniei, iar cele minime între 6 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 16 grade în nordul litoralului şi în Dealurile de Vest.

Miercuri, vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării şi va deveni în general închisă. Cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor se va extinde treptat şi va cuprinde toate regiunile. La sfârşitul intervalului, în zona înaltă a Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în a doua parte a intervalului în estul şi sud-estul teritoriului şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 13, 14 gr C in nordul Moldovei şi 24 de gr C in S, SE Munteniei.

De joi pana duminica, vremea va continua să se răcească în toate regiunile, astfekl incat joi vom consemna, in Moldova spre exemplu, maxime chiar si cu aporape 15 grade mai mici decat marti, adica termometrele vor arata doar intre 7..8 grade in Moldova si in estul Transilvaniei si cel mult 18..19 grade in Banat si in Crisana iar vineri asteptam la amiaza doarintre 8 si 15 grade. Mai ales joi si vineri local se vor semnala precipitaţii, ploi, izolat poate inca insemnate cantitativ, dar in zonele montane inalte, la peste 1800-2000 M, vor fi si lapovita si ninsori.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite