Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate de CRĂCIUN, vremea schimbă foaia de REVELION

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. De vineri, vremea va intra într-un proces de răcire. În Bucureşti, vor fi posibile precipitații slabe.

PROGNOZA METEO. Temperaturi ridicate de CRĂCIUN, vremea schimbă foaia de REVELION
Comentează 1

PROGNOZA METEO LA NOAPATE. Cerul va fi mai mult noros în nord-vestul și centrul țării și variabil în restul teritoriului. Vor fi precipitații slabe, predominant ploi în Maramureș și local în Transilvania și mai ales ninsori în zona montană. Izolat, vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi la munte, unde în special pe creste vitezele vor mai depăși 70...80 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -2 și 5 grade. Pe arii restrânse în zonele joase de relief, cu precădere din sud și sud-est se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă se va situa între -1 și 1 grad.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor continua să crească, cu precădere în regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general, între 5 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și trecător precipitații slabe în nordul țării, ploi în Maramureș și mixte în nordul Carpaților Orientali.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în cursul zilei, în zona montană înaltă, iar local și la cote mai reduse în regiunile estice. Mai ales în timpul nopții, local în zonele joase de relief, îndeosebi din sud și sud-est, se va forma ceață sau nebulozitate joasă stratiformă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Ziua cerul va fi variabil, spre mai mult senin, dar noaptea va crește probabilitatea de apariție a ceții sau nebulozității joase. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil la senin, însă dimineața și spre sfârșitul nopții pe arii restrânse vor fi nori joși sau ceață, în special în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, cu precădere pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 5 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, dar cu nori joși sau ceață la începutul zilei și pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11...12 grade, iar cea minimă de -2...0 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic nu va avea variații notabile față de intervalul anterior, astfel încât valorile de temperatură se vor menține mult mai ridicate decât cele climatologic specifice acestei perioade din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea nord-vestică a țării la începutul intervalului, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime între -5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9 grade în sudul Banatului. Dimineața și noaptea, cu precădere în sud și est, local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă și se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, dar dimineața și noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă de 0...2 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea din punct de vedere termic, se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru sfârșit de decembrie. Cerul se va înnora treptat și mai ales în a doua parte a zilei și noaptea va ploua, la început în regiunile sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. La munte, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări în zona montană, cu viteze mai mari pe creste, dar local și temporar și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, iar cele minime între 1 și 9 grade. La începutul intervalului, mai ales în sud și est, pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii decembrie. Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat și temporar va ploua în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă urmând a se situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, SAMBĂTĂ, DUMINICĂ. Deși vremea va intra într-un proces de răcire, valorile termice se vor situa în general ușor peste mediile multianuale ale perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, în general slabe, va fi ridicată la începutul intervalului în toată țara, apoi, mai ales în regiunile intracarpatice.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o scădere din a doua zi a intervalului, însă se vor menține ușor peste cele climatologic specifice acestei perioade. Temporar vor fi posibile precipitații slabe.


Scrie un comentariu

trimite