Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi de 9 grade, la munte va ninge

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea se va răci ușor în cea mai mare parte a țării și va fi în general închisă. La munte va ninge, local mai consistent în Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali. Săptămâna viitoare, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei în special în vestul, sudul și sud-estul țării.

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Temperaturi de 9 grade, la munte va ninge
Comentează 0

PROGNOZA METEO LA NOAPTE, În nordul și țării cerul va fi mai mult noros, dar numai pe arii restrânse vor mai fi precipitații slabe, ninsori în Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și la munte și mixte în Crișana.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă și local ceață, mai ales spre dimineață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele obișnuite la această dată, cu minime ce se vor încadra între -6 și 2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi variabil la începutul nopții, apoi se va forma nebulozitate joasă și ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă, ușor mai ridicată decât normal la această dată, va fi de -2...-1 grad.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi în general închisă în zonele joade de relief din sudul și parțial din centrul țării, unde nebulozitatea stratiformă va fi persistentă în mare parte a intervalului, iar la începutul zilei și noaptea local, în special în Câmpia Română, va fi ceață, asociată cu burniță.

În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ceața va apărea izolat. În cursul nopții, în partea de sud a teritoriului vor fi precipitații în general slabe sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Vântul va deveni moderat în regiunile sudice, mai ales în a doua parte a intervalului, când în Dobrogea și local în Muntenia va avea și intensificări cu viteze de până la 45...55 km/h, posibil 60 km/h pe litoral. Regimul termic va fi caracterizat de valori diurne în general în jurul celor climatologic specifice datei, cu maxime de la 0 grade în nordul Moldovei până la 8...9 grade în sud, cu precădere la deal; minimele termice se vor încadra între -8 și 2 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă, cu înnorări persistente, ceață la începutul zilei, apoi vânt moderat, din sector estic, condiții în care temperatura maximă va fi de 4...5 grade. În a doua parte a nopții vor fi precipitații slabe, mai ales lapoviță și ninsoare, iar vântul va avea ușoare intensificări, cu viteze de 40...45 km/h. Temperatură minimă va fi de 0...1 grad.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va răci ușor în cea mai mare parte a țării și va fi în general închisă, cu cer înnorat ziua în majoritatea zonelor. În regiunile sudice și de sud-est vor fi precipitații slabe și local moderate cantitativ.

În centrul, sudul și sud-estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina lapovița și ninsoarea, local se va depune strat de zăpadă ce va atinge în medie 5...10 cm, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări de 45....55 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Pe litoral rafalele vor depăși 60...65 km/h, dar precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ploaie. Fulguieli izolate vor fi posibile și în celelalte zone, mai ales cele montane. Pe timpul nopții precipitațiile, însoțite de rafale de vânt se vor restrânge spre extremitatea de sud-est, iar în vestul și în nordul țării cerul se va degaja.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1...0 grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 6...7 grade în zona de deal din Crișana și Banat; minimele termice vor fi cuprinse în general între -10 și 0 grade. Izolat se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă și se va răci. Înnorările vor persista și temporar se vor semnala precipitații în general slabe, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări de 40...45 km/h. Va fi posibilă depunerea unui strat mediu de zăpadă de 3...5 cm. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

PROGNOZA METEO LUNI. Regimul termic va fi caracterizat de valori în general, apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor, dar numai trecător vor fi fulguieli în zona de munte și în nord-vestul țării, și predominant ninsori slabe, cu totul izolat posibil în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, iar cele minime între -9 și 1 grad, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaților Orientali. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi apropiată de regimul termic normal pentru această dată. Cerul va avea înnorări în mare parte din interval, vântul va sufla slab până la moderat, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -2...0 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Cerul va fi mai mult noros și treptat aria precipitațiilor, în general slabe cantitativ, va cuprinde cea mai mare parte a țării. În regiunile sud-vestice și parțial în cele sudice vor fi precipitații mixte, iar în rest vor predomina ninsorile - pe arii mai extinse, noaptea, în Crișana, Maramureș și Transilvania.

La munte va ninge, local mai consistent în Munții Banatului și vestul Carpaților Meridionali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros și trecător, seara și noaptea, vor fi posibile precipitații slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5...6 grade, iar cea minimă de 1...2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI, JOI, VINERI. Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice ale perioadei în special în vestul, sudul și sud-estul țării. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în majoritatea regiunilor, mai ales la începutul intervalului.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât în mod normal în această perioadă din an. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mare la începutul intervalului.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite