Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prognoza meteo a fost revizuită. Cum va fi vremea până pe 11 noiembrie


Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 și 12 grade.

Prognoza meteo a fost revizuită. Cum va fi vremea până pe 11 noiembrie
Comentează 0

În regiunile din jumătatea de sud a țării precum și la munte vor fi înnorări persistente și temporar, se vor semnala precipitații. Acestea vor fi sub formă de ninsoare la munte, mixte trecător îndeosebi în zonele submontane și sub formă de ploaie în rest. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și doar cu totul izolat se mai pot semnala ploi slabe. Vântul va avea intensificări local în sud și sud-est amplificând senzația de rece.

La București, vremea va fi închisă și deosebit de rece. Dimineata, 4-5 grade si la amiaza, cel mult 6 grade. Temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări (cu viteze la rafală de 45...50 km/h), amplificând senzația de rece.

Vineri, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, iar în orele amiezii se va încălzi ușor. Cerul va mai avea înnorări dar numai cu totul izolat și trecător vor mai fi posibile precipitații slabe, mixte în zona montană și sub formă de ploaie în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 13 grade.

Și în Capitală, vremea se va ameliora și se va încălzi ușor. In jur de 2 grade dimineata si 9-10 grade la amiaza. Cerul va avea înnorări, iar la începutul zilei trecător vor mai fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo pe două săptămâni

Săptămâna 28.10.2019 – 04.11.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Săptămâna 04.11.2019 – 11.11.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei perioade.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Sursa: realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite