Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Profesionalismul pompierilor și-a spus din nou cuvântul

Profesionalismul pompierilor și-a spus din nou cuvântul
Comentează 1

Vineri, 10 ianuarie, în jurul orei 11,00 o clădire ce adăpostea un magazin si locuinte a fost salvată in proportie se 90% de pompierii gărzi nr.2 Chișineu Criș, în localitatea Grăniceri.
La intervenție s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de lucru si salvare la înălțimi, 1 autospeciale SMURD pentru protecția personalului propriu, 1 autospecială de primă intervenție și comandă, 1 ofiter si 12 subofițeri.
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o magazie amplasată în spatele construcției de aproximativ 600 mp, cu etaj si mansardă, propagat la o parte a acoperișului.
La parterul construcției se află un magazin cu produse alimentare si nealimentare iar la etaj camere de locuit.
După aproximativ 1 oră de intervenție, incendiul a fost localizat in limitele găsite.
Incendiul a fost stins după 3 ore, intervenția fiind deosebit de dificilă, datorita prezenței din abundenta a materialelor combustibil in magazie, a două butelii de oxigen si a unui butoi cu substanțe usor inflamabile . Buteliile si butoiul au fost evacuate de pompieri.
În urma incendiului au ars bunurile aflate în magazie, terasa si aproximativ 10% din acoperiș, fiind salvată o mare parte din clădire.

Cauza probabilă a incendiului " coș, canal sau burlan de evacuare a fumului amplasat necorespunzător față de materialul combustibil"

#isuarad #detasamentulineu


 

Galerie foto (14)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite