Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul român campion mondial la box, prins în timp ce fura din buzunare!

Sportivul care a fost primul român campion mondial la box a avut mari probleme cu legea, după ce a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce fura din buzunare.

Primul român campion mondial la box, prins în timp ce fura din buzunare!
Comentează 0

Este vorba despre Petrică Paraschiv, primul campion mondial la box profesionist din istoria României de după 1989, după ce, în 1995, l-a bătut, la Brăila, pe americanul Greg Richardson. Potrivit unor surse din Poliţie, după alte câteva meciuri pierdute, Petrică Paraschic s-a transformat într-un infractor notoriu, care a început să fure din buzunare, atât în ţară cât şi în străinătate, în special în Germania.

În paralel, campionul mondial se ocupa şi cu proxenetismul, în sectorul 1. Acesta a fost arestat pentru prima dată în anul 2002, când a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce fura portofelul unui călător în autobuzul 178, în zona maternităţii Giuleşti.

Surse din anturajul fostului mare sportiv au dezvăluit, pentru SPYNEWS, că Paraschiv s-a lăsat de sport şi s-a apucat de infracţiuni la îndemnul socrului său, care l-a fi învăţat, într-o primă fază, „meseria” de proxenet. Ulterior, sportivul şi-a extins afacerile în domeniu şi a reuşit să-şi ducă fetele în Olanda, unde acestea lucrau pe bani serioşi, nu pe sumele derizorii pe care le încasau de la clienţii pe care îi agăţau în zona Podului Giuleşti.

 

Sursa: fanatik.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite