Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primul popas al Caravanei „Miss Arad 2019“ a fost la Pecica

Caravana Concursului Județean de Frumusețe „Miss Arad 2019“, coordonată de Adela Czebely a început, la sfârșitul săptămânii trecute, la Pecica. Cu sprijinul directorilor Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr“ din oraș, prof. Daniel Toth și prof. Blazena Karkus, comitetul organizatoric a participat la o întâlnire de informare cu elevele unității de învățământ.

Primul popas al Caravanei „Miss Arad 2019“ a fost la Pecica
Comentează 0

Întâlnirea a avut ca subiect organizarea primei ediții a concursului local de frumusețe „Miss Pecica“.

În cadrul acțiunii, Alexia Ploscaru, Miss Arad 2018 și Nicoleta Șușcă, fostă reprezentantă a orașului Pecica la faza județeană, au descris experiența lor în urma participării la acest proiect.

Concursul ar urma să fie organizat în cadrul Zilelor Orașului Pecica, în data de 11 mai, în parteneriat cu Primăria Orașului Pecica. De menționat că la competiție pot participa și fetele din satele aparținătoare Bodrogu Vechi, Sederhat și Turnu.

Câștigătoarea concursului se va califica automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în această vară.

Criteriile de selecție

Pot participa la concurs fetele care au înălțimea minimă de 1,60 m, sunt necăsătorite și au vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani.

 

Fetele care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe pagina de Facebook „Miss Pecica Oficial“ sau la adresa de mail misspecica@yahoo.com, până la data de 04.05.2019.

În încheiere mai trebuie spus că la începutul verii se va desfășura și preselecția oficială Miss Arad, unde vor putea participa toate domnișoarele, indiferent de localitatea arădeană de unde provin.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite