Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria Şiria asigură transport gratuit elevilor care învaţă la liceele din Arad şi Pâncota

Autorităţile locale din Şiria vin în sprijinul elevilor din comună care învaţă la liceele din Arad şi Pâncota, asigurându-le transport gratuit. Trebuie menţionat însă că elevii care doresc să beneficieze de această facilitate trebui să obţină o legitimaţie de călătorie eliberată de Primăria Şiria.

Primăria Şiria asigură transport gratuit elevilor care învaţă la liceele din Arad şi Pâncota
Comentează 0

„Administraţia locală a comunei Şiria vine în parteneriat cu fiecare elev de liceu care frecventează zilnic cursurile liceelor din Arad și Pancota, asigurându-le transportul gratuit către liceele unde sunt înscriși”, susţine Valentin Bot, primarul comunei Şiria.

Pentru elevii care călătoresc la Arad, plecarea se face din Mâsca, la ora 6, staţiile de urcare fiind: Mâsca centru; Galșa centru; Galșa Lolu; Șiria drum gară; Şiria Toati (lingă viitoarele ANL); Șiria centru; Şiria stația de jos. La întoarcere, plecarea se face la ora 15, din staţia Podgoria. „Autobuzul circulă pe ruta Arad-Siria drumul nou”, a ţinut să precizeze primarul.

Pentru elevii care merg la Pâncota, plecarea se face la ora 7, staţiile de îmbarcare fiind: Șiria staţia de jos; Șiria centru; Șiria Toati; Șiria drum gară; Galşa Lolu; Galşa centru; Masca staţia centru PSI.

„Plecarea se face cu două microbuze care la întoarcere vor transporta elevi din Mâsca la Galșa și Șiria. La ora 14 apoi, elevii de la Pâncota sunt luaţi din faţa liceului cu autobuzul”, a mai spus Valentin Bot.

Sursa foto: Facebook Valentin Bot

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite