Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Primăria municipiului Arad a fost iluminată în roşu vineri seara

Primăria municipiului Arad a fost iluminată în roşu vineri seara
Comentează 0

În semn de solidaritate cu persoanele cu dizabilități intelectuale, la inițiativa cluburilor Lions, pe 22 iulie, între orele 21 și 23, Palatul Administrativ a fost scăldat în  roșu ca semn al toleranței, respectului şi solidarităţii. Acțiunea a avut loc în cadrul unui amplu eveniment intitulat sugestiv „Iluminat pentru Incluziune”, organizat de Fundația Special Olympics România cu sprijinul District Lions 124 România și a Primariei Municipiului Arad, în colaborare cu Club Lions Arad 2007, Club Lions Arad si Club Leo Maris Arad.

Preşedintele Lions Arad 2007, Simona Paşca spune că Districtul Lions 124 România din care face parte și clubul arădean sprijină Fundația Special Olympics România in acțiunea „Iluminat pentru incluziune” , acțiune care are drept scop eliminarea discriminării persoanelor cu dizabilități intelectuale și crearea unei societăți incluzive.

Prezenţi la eveniment au fost şi reprezentanţi ai asociaţiei Integra precum şi zeci de arădeni.

Fundaţia Special Olympics  România contribuie la integrarea socială a persoanelor cu dizabilități intelectuale prin intermediul programelor de pregătire și al evenimentelor competiționale, organizate la nivel național şi local.

Galerie foto (40)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite