Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prima ediție a ,,Târgului Expozițional al Designerilor" la Arad; un eveniment AFD

Prima ediție a ,,Târgului Expozițional al Designerilor
Comentează 0

Asa cum v-am obișnuit deja, echipa Arad Fashion Days continuă seria premierelor cu prima ediție a "Târgului Expozițional al Designerilor" la Arad.

Sala Marii Uniri, situată pe Bulevardul Revoluției nr 81 din Arad va fi gazda acestui eveniment unic atât prin eleganță și rafinament, cât și prin originalitatea caracteristică evenimentelor AFD.

Zece designeri de renume național și cinci branduri de accesorii de lux vor fi prezentate arădenilor în perioada 2-4 decembrie în locația pusă la dispoziție de Consiliul Județean Arad. Creatii unice atât prin design cât și prin materialele alese, coborâte direct de pe pasarelele marilor festivaluri de modă din Romania vor putea fi admirate de publicul arădean consumator de fashion.

Accesoriile de brand nu vor lipsi nici de această dată, demonstrând că originalitatea unei ținute este pusă în valoare întotdeauna de o poșetă de calitate, o bijuterie de lux, sau un parfum rafinat.

Deschiderea oficială a expoziției se va face vineri 02 decembrie ora 14.00 și va continua până la ora 20.00, urmând programul prestabilit pentru ziua de sâmbătă 03 decembrie între orele 12.00-20.00, respectiv 04 decembrie între orele 12.00-18.00.

Invităm toți arădenii iubitori de modă și accesorii cu stil să ia parte la acest eveniment frumos, unde vor avea posilbilitatea de a cunoaste designerii, de a sta de vorbă cu ei și de a primi sfaturi valoroase despre cum sa porți o ținută și să-ți pui cel mai bine în valoare personalitatea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite