Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Prietenii Mureşului”, la a treia ediţie (FOTO)

„Prietenii Mureşului”, la a treia ediţie (FOTO)
Comentează 0

Zeci de arădeni în frunte cu senatorul Constantin Traian Igaș şi cu cei de la Asociaţia Nautică “Port Arthur” au parcurs timp de câteva ore Râul Mureş cu bărcile. Totul a avut loc în cadrul celei de a treia ediţie a expediţiei pe râu denumită “Prietenii Mureşului”.

 

„Expedițiile pe Mureș au fost începute de regretatul profesor Tiberiu Țiganu, continuate de Consiliul Județean Arad și preluate în ultimii trei ani de parteneriatul format din biroul meu parlamentar și cei de la Asociația Port Arthur. Prietenii Mureșului suntem toți cei care înțelegem importanța și potențialul acestui râu care străbate județul Arad”, a spus senatorul de Arad, Constantin Traian Igaș.

 

Cei care au fost, astăzi, în expediţie au plecat cu binecuvântarea părintelui din Conop, Sorin Ciurlea. După ore bune de parcurs cu barca prin mijlocul naturii, camparea a avut loc la insula din dreptul localității Semlac, unde cei din expediţie au fost aşteptaţi cu fasole la ceaun. La expediţie au participat şi primari și viceperimari ai câtorva localităţi.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite