Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Prietenii” care o voiau eliminată pe Simona Halep au pierdut meciul: suspendarea jucătoarei a fost redusă de la patru ani la... nouă luni

Simona Halep a câștigat până la urma partida cu „prietenii” care o voiau eliminată din tenis. Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea pentru dopaj de la patru ani la doar nouî luni, astfel încât, teoretic, de mâine poate reveni pe teren.

„Prietenii” care o voiau eliminată pe Simona Halep au pierdut meciul: suspendarea jucătoarei a fost redusă de la patru ani la... nouă luni
Comentează 0

Sportiva din Constanța a fost sunată chiar de către avocatul ei, Bogdan Stoica, care i-a dat vestea cea mare. Stoica a fost primul român care a aflat vestea de la TAS, după care a sunat-o imediat pe „Simo”, scrie digisport.ro.

Deoarece perioada de suspendare a început să curgă de pe 7 octombrie 2022 (n.r. când a fost suspendată provizoriu pentru roxadustat), românca poate juca din nou tenis, întrucât se consideră că perioada de 9 luni s-a încheiat la data de 6 iulie 2023.  Inițial, Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, substanță interzisă, iar ulterior cei de la ITIA au găsit nereguli și în pașaportul biologic al româncei. Ultimul meci oficial al său a fost pe 29 august 2022, în runda inaugurală de la US Open, contra Dariei Snigur, scor 2-6, 6-0, 4-6. 

Intrați AICI pentru detalii.

Acum, după decizia TAS, rămâne o singură întrebare: CINE PLĂTEȘTE pentru perioada în care Simona Halep a fost ținută pe tușă în mod NEJUSTIFICAT?

Sursa foto: FOTO: Getty Images via digi24.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite