Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prezenţa candidaţilor la Proba Ea- limba şi literatura română din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie  2016

Prezenţa candidaţilor la Proba Ea- limba şi literatura română  din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august-septembrie  2016
Comentează 0

In perioada 22-26 august 2016, conform calendarului Anexa la ordinul MECS nr. 5080/31.08.2015 privind organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat național 2016, au loc probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat naţional, sesiunea august- septembrie.

Probele se desfăşoară conform prevederilor metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, atât sub aspect organizatoric, cât şi sub aspect logistic (sălile de evaluare au fost prevăzute cu camere audio – video, centrele de examen beneficiază de personal de pază şi de personal medical, candidaţii au apă în sală).

Probele se desfăşoară în 3 centre de examen din municipiu şi judeţ.

Astfel, azi 22 august 2016 a avut loc proba Ea – limba şi literatura română. Din cei 471 de candidaţi înscrişi pentru această probă, un număr de 384 de candidaţi au susţinut proba, restul fiind absenţi. Nu a existat nici un eliminat.

Purtător de cuvânt ISJ Arad,

Inspector școlar Laura NĂDĂBAN

 

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite