Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prețurile în Europa pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

Viitoarele telefoane pliabile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 sunt cele mai așteptate din perioada următoare. Numărăm zilele până la următorul eveniment Galaxy Unpacked 2021, care va avea loc în această lună. Este final și oficial, va avea loc miercuri 11 august la ora 17:00, ora României. Și nu ne așteptăm să fie amânat.

Prețurile în Europa pentru Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3
Comentează 0

Oricum va fi un eveniment virtual, așa că suntem siguri că Samsung este pregătit. Foarte multe detalii despre cele două pliabile Samsung s-au scurs și au apărut înainte de lansarea oficială și credem că vor fi dezvăluite și mai multe cu ocazia lansării. Smartphone-ul emblematic și vedeta evenimentului va fi Galaxy Z Fold 3, potrivit colegilor noștri de la AndroidCommunity. I se va alătura Samsung Galaxy Z Flip 3, precum și două ceasuri inteligente Galaxy Watch 4 și noul set wireless Samsung Galaxy Buds 2.

Cele mai recente informații pe care le-am primit au de-a face cu prețurile modelelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 în Europa. În cele mai multe cazuri prețul este primul lucru despre care se interesează cumpărătorii, urmează procesorul, camerele foto, bateria și memorie. Trebuie să specificăm că nu aceasta este ordinea importanței lor într-un smartphone, dar gusturile nu se discută.

Samsung Galaxy Z Fold 3, urmașul unui excelent Samsung Galaxy Z Fold 2, începe de la un preț de 2.009 euro în Europa. Este vorba despre modelul cu 12GB de memorie RAM și 256GB de stocare. Modelul cu stocare de 512GB va fi mai scump, va costa 2.099 euro. Sunt informații că Samsung va lansa și un model cu 16GB de memorie RAM și până la 1TB stocare.

În ceea ce privește Samsung Galaxy Z Flip 3, urmașul unui alt foarte apreciat smartphone, mai ales de femei, Samsung Galaxy Z Flip, va avea un preț de pornire în Europa de 1.029 euro. Prețul va fi pentru varianta cu 8GB de memorie RAM și 128GB de stocare internă. În același timp versiunea de 8GB RAM / 256GB va costa 1.109 euro. Au fost informații că prețurile celor două pliabile va fi mai mic cu 20% față de modelele de anul trecut și acum acest lucru s-a adeverit. Chiar și așa sunt tot scumpe!

Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi compatibil cu un stilou Samsung S Pen Pro, deși nu suntem siguri dacă va fi parte din pachetul telefonului. De asemenea, știm că Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 vor avea un rating IPX8, vor fi rezistente la apă la fel ca telefoanele emblematice Samsung, mai puțin la praf.


Scrie un comentariu

trimite