Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prestaţii remarcabile pentru înotătorii masters ai CSM Arad şi la Reşiţa

Prestaţii remarcabile pentru înotătorii masters ai CSM Arad şi la Reşiţa
Comentează 0

În orașul de la poalele Semenicului a avut loc în perioada 21-22 octombrie ,ediția cu numărul VII a Memorialului "Ioan Schuster” la înot masters. Echipa CSM Arad a fost bine reprezentată, atât ca număr de concurenți (nouă) cât și ca rezultate obținute.
   
La Reşiţa cele mai mare număr de medalii l-a obținut Norbert Rusu, acesta câștigând medalia de bronz la probele de 400 m liber, 50 m fluture, 100 m spate, respectiv medalia de argint în probele de 100 m bras, 50 m spate, 50 m bras și 200 m mixt.

Cristian Pintican a obținut medalia de argint la proba de 50 m fluture și medalia de aur în probele  de 50 m spate, 50 m liber, 100 m spate și 100 m liber.

Cristian Stertl a reușit să cucerească medalia de aur la probele de 50 m fluture, 100 m liber și 50 m liber.

Anca Miloș, singura prezență feminină a CSM -ului la acest concurs, a cucerit medalia de aur în probele de 50 m bras și 50 m liber.

Marian Ghilință,cel mai nou membru al echipei arădene, a obținut medalia de argint la 100 m spate și medalia de bronz la 100 m liber.

Csaba Nagy a scos din apă medalia de aur la 100 m bras și pe cea de bronz la 50 m fluture iar Mladin Cristian a reușit să obțină medalia de bronz în proba de 400 m liber și 200 m mixt.

Rezultate bune au obținut și Cristian Alin Dumitrașcu, respectiv locul 5 la 100 m spate iar Romeo Damian a reușit o clasare pe locul 4 în proba de 400 m liber.

În proba de ștafetă 4X 50 m liber,echipa CSM Arad 1 ,în componența Cristian Pintican,Romeo Damian,Cristian Mladin și Cristian Stertl a obținut locul 1 iar echipa CSM Arad 2 avandu-i în componență pe Csaba Nagy,Marian Ghilință,Norbert Rusu și Cristian Alin Dumitrașcu a obținut locul 2.
 
Ultima probă a concursului,cea de ștafetă 4X50 m mixt a adus locul 1 echipei  CSM Arad 1 în formula Cristian Pintican,Cristian Stertl,Csaba Nagy și Marian Ghilință și locul 2 echipei CSM Arad 2,în componența Mladin Cristian,Norbert Rusu,Cristian Alin Dumitrașcu și Romeo Damian.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite