Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad

Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad
Comentează 0

Joi a avut loc Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad, la Atrium Mall, eveniment la care s-au stabilit finalistele în urma votului juriului prezent.

 În cadrul evenimentului tinerele au  trecut prin proba de interviu (autoprezentare) și asumarea statutului de finaliste, moderatoarea selecției fiind Mădălina Boronenaț.

În cadrul preselecției a putut participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte. De anul acesta a fost eliminat criteriul înălțimii minime.

În cadrul evenimentului au fost următoarele momente artistice: prezentare de modă Sinsay, Mizar și Tresor by Gold Fashion cu modelele agentiei Angels Events Models. Școala de dans Royal Steps a fost prezentă cu reprezentații de dans sportiv a dansatorilor din grupa de performanta si avansati .

Finala concursului Miss Arad va avea loc în data de 3 august la Vechiul Cazinou din Arad, iar până atunci, concurentele vor fi implicate în activități specifice: ședințe foto, voluntariat, educație pentru sănătate.

Finalistele concursului sunt: Novac Alexandra, Anghel Alisya, Tudoran Maya, Simon Daria, Semeniuc Andreea, Anton Alexandra, Gligor Tabita, Zamfir Naomi, Morgociu Andreea, Anton Damaris, Drienyovski Andreea, Anton Andreea Violeta. Lotul de concurente pentru finala din data de 3 august este completat de câștigătoarele concursurilor Miss Pecica (13 mai) , Miss Sântana (1 iulie) și Miss Ineu  (15 iulie).

Foto: by Radoo

Galerie foto (58)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite