Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Președintele Iohannis susține că nu va prelungi starea de urgență

În urma unei întâlniri pe care a avut-o astăzi la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban și alți responsabili guvernamentali, președintele Klaus Iohannis a anunțat că nu va prelungi starea de urgență. Atenție însă, acest lucru nu înseamnă că am scăpat de coronavirus.

Președintele Iohannis susține că nu va prelungi starea de urgență
Comentează 1

„Starea de urgenţă nu va fi prelungită, nu voi emite un nou decret, data de 14 mai e ultima zi în care mai avem stare de urgență”, a declarat Iohannis, potrivit realitatea.net.

„Epidemia nu a trecut, trebuie să fim foarte responsabili în continuare. În realitate, indiferent ce auziţi la televizor nu ştie nimeni cât durează această epidemie şi depinde de noi cum controlam epidemia. Eu îmi doresc să o controlăm bine. În general, din 15 mai putem să ne mişcăm în localitate, dar nu mai trebuie să declarăm unde mergem. Aşa numita relaxare se va face pas cu pas, de regulă un pas la două săptămâni, unele măsuri le luăm din 15 mai, următorul calup la începutul lui iunie, la mijlocul lui iunie. Din 15 mai se vor redeschide saloanele de frizeire, coafură, cabietele stomatologice, se vor redeschide muzeele, dar toate în condiţii speciale de distanţare, igienă”, a mai spus șeful statului.

Intrați aici pentru detalii: https://www.realitatea.net/stiri/actual/iohannis-sedinta-de-ultima-ora-la-cotroceni-cu-ministrii-cabinetului-orban-privind-masurile-de-gestionare-a-epidemiei-covid19_5eafb03b7f2fb35a09089fd2

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite