Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premierea tinerilor Clubului Sportiv Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad - fotoreportaj

Premierea tinerilor Clubului Sportiv Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad - fotoreportaj
Comentează 0

În eleganta sală mare de spectacole a Teatrului Clasic ”Ioan Slavici”, în seara zilei de luni, 18 Decembrie, a avut loc festivitatea de premiere a talentaților tineri ai Clubului Sportiv Universitatea ”Aurel Vlaicu”.

”Suntem la Universitatea ”Aurel Vlaicu” la un moment de răscruce, la un moment în care sportivii acestui club sunt felicitați de către noi, pentru rezultatele lor, obținute în anul 2023. Felicitări tuturor sportivilor, felicitări antrenorilor, felicitări Ovidiu Șerban pentru tenacitate și pentru dăruirea cu care a condus clubul și în acest an”, a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

”Ați putut vedea ceea ce se cheamă serbarea Clubulul Sportiv Universitatea, unde împreună cu Universitatea ”Aurel Vlaicu” ne-am sărbătorit sportivii cu rezultate deosebite și cu daruri venind de la Moș Crăciun. Suntem fericiți că am terminat foarte bine anul, foarte premiați și sănătoși. De aceea și eu doresc arădenilor multă sănătate și fericire și ”La mulți ani”, a concluzionat Ovidiu Șerban, directorul CS Universitatea Arad.

Galerie foto (191)

Articole asemanatoare