Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PREMIEREA OLIMPICILOR NAȚIONALI

Inspectoratul Școlar Județean Arad organizează  Premierea Olimpicilor 2018, eveniment devenit deja tradițional pentru învățământul preuniversitar arădean. Elevii care au obținut premii și mențiuni la etapele naționale ale olimpiadelor pe discipline, precum și la etapele naționale ale concursurilor extrașcolare în anul școlar curent, vor fi sărbătoriți în cadrul unei festivități care va avea loc marți, 5 iunie 2018, cu începere de la orele 11, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Arad.

PREMIEREA OLIMPICILOR NAȚIONALI
Comentează 0

Ideea de a organiza o gală a olimpicilor a pornit de la premisa că performanța elevilor noștri trebuie să fie cunoscută și promovată în comunitate. Talentul, pasiunea,  munca și eforturile  conduc la performanță și merită încurajate și recompensate. Dincolo de recompensele simbolice pe care le putem oferi, acești elevi excepționali se bucură de respectul și de admirația noastră, a profesorilor lor, a întregii comunități școlare.

Premierea Olimpicilor coincide, nu întâmplător, în acest an cu Ziua învățătorului, sărbătorită în toate unitățile de învățământ de stat și particulare din sistemul românesc. Coincidența ne permite să evidențiem munca și dăruirea profesorilor care au îndrumat elevii pentru performanță și care i-au inspirat să-și valorifice potențialul.

Inspector școlar general delegat,

Prof. Dr. Anca Patricia STOENESCU

 


Scrie un comentariu

trimite