Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Premierea excelenței la ARAD     

TOPUL FIRMELOR a ajuns la ediția a XXX-a, o ediție jubiliară, care subliniază frumoasa tradiție instituită de CAMERA DE COMERȚ, INDUSTRIE și AGRICULTURĂ ARAD de a celebra, anual, excelența în afaceri.       

Premierea excelenței la ARAD     
Comentează 1

Admirabila inițiativă a președintelui Camerei, GHEORGHE SECULICI, de a conferi Diplome de Excelență și premii în bani, elevilor, care au obținut PREMIUL I, la Olimpiadele și Concursurile Naționale, se integrează perfect în Topul firmelor, constituind o mândrie nu numai pentru protagoniști, ci și pentru profesorii și părinții acestora. Au fost premiați 36 de elevi și profesorii lor. Toți binemerită aplauzele noastre. Cum, de altfel, trebuie să subliniem strădania deosebită a prof. CARMEN CRIȘAN de a organiza premierea elevilor arădeni, ceea ce, fără îndoială, a produs o mare bucurie tinerelor elite arădene.

Vă propun să reținem un Proiect Național privind protecția mediului, realizat de elevii de la LICEUL „ADAM MULLER GUTTENBRUNN”, coordonat de profesoara de geografie ANA MARIA TODEA, proiect ce a obținut locul I pe țară, atât anul trecut, cât și în acest an, prin prestația excepțională a elevelor IARINA MIUȚA (ediția a X-a, anul 2022) și LUNA ALINA OARCEA (ediția a XI-a, anul 2023).

Proiectul a însemnat igienizarea spațiilor verzi, reciclarea deșeurilor, plantarea de copaci, organizarea târgurilor de economie circulară ș.a., în general, activități educaționale de conștientizare și informare privind o problematică de actualitate, aflată, ne place să credem, pe agenda tuturor țărilor planetei și anume PROTECȚIA MEDIULUI. 

FELICITĂRI deopotrivă elevilor, profesorilor și organizatorilor.

Lizica Mihuţ

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite