Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Prădător sexual condamnat pentru că a violat... zeci de bărbați; cum își alegea și „seducea” victimele

Un individ de 36 de ani a fost condamnat la închisoare, zilele trecute, pe viață, fiind acuzat că a violat 48 de bărbați între 2015 și 2017, scrie digisport.ro. Poliția estimează însă că numărul victimelor violatorului ar fi de aproape 200.

Prădător sexual condamnat pentru că a violat... zeci de bărbați; cum își alegea și „seducea” victimele
Comentează 0

Individul a fost prins în cele din urmă, după ce a pus ochii pe un tânăr rugbist. L-a dus pe sportiv acasă, l-a drogat, însă în cele din urmă tânărul s-a trezit și i-a aplicat o bătaie cum scrie la carte. Poliția însă l-a arestat inițial pe tânăr, pentru... agresiune, mai scriu jurnaliștii de la digisport.ro.

Reynhard Sinaga, un bărbat indonezian de 36 de ani este descris ca „cel mai rău infractor sexual" din istoria Marii Britanii. The Sun anunță că un sportiv de 18 ani a fost „eroul" în acest caz. Jurnaliștii britanici scriu că rugbistul s-a trezit în apartamentul agresorului și l-a găsit pe acesta dezbrăcat lângă el. S-a luptat cu acesta și a reușit să fugă din apartament, după care a anunțat poliția.

Oamenii legii au găsit însă în telefonul indonezianului imagini în care acesta își ataca victimele drogate.

Pândea la ieșirea din cluburi

Reynhard Sinaga ieşea în oraş, în centrul Manchesterului, la primele ore ale dimineţii pentru a găsi tineri beţi care ieşeau din cluburi de noapte, pe care îi aborda oferindu-le un loc de dormit sau mai mult alcool. Odată ce îi ducea în locuinţa sa, le dădea sedative, „probabil GHB” (acidul gama hidroxibutiric, cunoscut ca ecstasy lichid), şi îi viola în timp ce aceştia erau inconştienţi, filmând „partida” cu telefonul său mobil. Majoritatea bărbaţilor plecau din apartamentul lui Sinaga fără să ştie că au fost violaţi, iar el, uneori le păstra portofelele sau ceasurile ca trofee, mai scrie digisport.ro.

Intrați aici pentru mai multe detalii: https://www.digisport.ro/rugby/cum-a-fost-prins-cel-mai-de-temut-violator-din-istoria-marii-britanii-un-sportiv-s-a-transformat-din-victima-in-erou-778244

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite