Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Povestea jucăriilor, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște

 

Grădina de vară de la cinematograful din cartierul Grădiște va găzdui, în această săptămână, a treia proiecție de film în aer liber, în cadrul evenimentului „Seri de filme în aer liber pentru copii“. Astfel, joi, 30 iulie 2020, de la ora 21.30, pe marele ecran va rula filmul „Povestea jucăriilor“, animație dublată în limba română, pentru a fi accesibilă copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. De la ora 21.00, cei mici sunt invitați să participe la jocuri muzicale interactive.

Povestea jucăriilor, în grădina de vară de la cinematograful din Grădiște
Comentează 0

Povestea jucăriilor/Toy Story este primul film de lungmetraj realizat în exclusivitate pe computer și care a revoluționat industria animațiilor la vremea respectivă.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile.

Cei care doresc să-și rezerve locuri au la dispoziție numărul de telefon/WhatsApp 0740.946.821.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, proiecția filmului se va amâna.

Proiecțiile de film de la cinematograful din Grădiște sunt organizate de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Povestea jucăriilor (SUA, Japonia 2019)

Gen film: Animație, Familie, Aventuri, Comedie

Distribuitor: Pro Video

Durata: 81 minute

Rating: Audiență generală

Povestea jucăriilor este un film despre viața secretă a jucăriilor atunci când nu sunt văzute de oameni.

Woody este o păpușă-cowboy cu sfori, care a petrecut cinci ani pe noptiera de la capul patului unui băiețel pe nume Andy, câștigând astfel statutul de jucărie preferată și devenind liderul incontestabil al celorlalte jucării.

Din nefericire, autoritatea îi este amenințată de Buzz Lightyear, cosmonautul, care din momentul în care intră în camera lui Andy încearcă să instaureze o nouă ordine. În afară de faptul că nu-l poate înghiți pe cowboy, Buzz are pretenția că este real.

Cei doi se suportă cu greu, dar, într-o zi, când ajung la capătul răbdărilor, se iau la bătaie. În timpul confruntării, Buzz cade pe fereastră. Woody este acuzat de toate jucăriile ca l-a ucis și, vinovat, pornește degrabă în căutarea lui. Însă odată ieșiți din casă, cei doi vor trece prin tot felul de peripeții, căci drumul de întoarcere este mult mai greu. În ciuda diferențelor, cei doi își unesc forțele pentru a regăsi drumul spre camera lui Andy și a înfrunta toate piedicile, descoperind astfel și mirajul unei frumoase prietenii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite