Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PORTRETE ÎN VIZIUNEA COPIILOR

PORTRETE ÎN VIZIUNEA COPIILOR
Comentează 0

   O mică scânteie din PICASSO  se remarcă în lucrările expuse de  micii artiști, ai Școlii Gimnaziale ,,Adam Nicolae, cartierul Sânicolau Mic, care sub coordonarea dnei prof. Petrugan Oana-Stela, funcționează Cercul de Arte Plastice ,, Farmecul Creației”, unde copii pasionați de desen, grafică sau pictură, studiază/lucrează cu drag pentru realizarea lucrărilor plastice.

          Se remarcă între ei,  Lucaciu Irina, Dărăbană Mădălina, Cânța Sergiu din clasa a VI a, iar din clasa a VII a A Arva Nicolle, Ștefan Lorena și Ștefan Geanina. Acești tineri cu  talent,  fac din artă fac o pasiune. Am participat la diferite concursuri,  expoziții, ...lucrările lor clasându-se printre primele locuri.

          Cea mai recentă realizare a Cercului ,,Farmecul  Creației”  este expoziția de la ATRIUM  MOLL, etajul II, în cadrul Librăriei Cărturești, unde recent a avut loc într-un cadru festiv VERNISAJUL  cu tema: ,, PORTRETE ÎN VIZIUNEA COPIILOR”,  unde  frumoasele exponate grafice,  se  viziona în cursul lunii aprilie.

          A fost o zi minunată pentru ,,urmașii lui PICASSO”, care s-a finalizat prin felicitările și diplomele primite pentru realizările prezentului vernisaj.

 

 

Articol realizat de prof. Clepe Elisabeta-Maria,

Director la Școala Gimnazială ,,Adam Nicolae” Arad.

 

                                                                                                                                                                  

 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite