Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii locali au prins un infractor la câteva minute după comiterea furtului

Astăzi, 25.07.2023, în jurul orei 12:30, polițiștii locali de ordine publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Arad au prins, identificat și predat Poliției Municipiului Arad un individ care a sustras o geantă de la o pizzerie de pe strada Nicolae Bălcescu, la 5 minute după săvârșirea faptei.

Polițiștii locali au prins un infractor la câteva minute după comiterea furtului
Comentează 0

Sesizat prin Dispeceratul Poliției Locale, echipajul din teren l-a capturat pe C.C.T, în vârstă de 51 de ani, pe trecerea de pietoni de pe B-dul Revoluției, în apropierea zonei „de acțiune”. Acesta a sustras o plasă aparținând unei angajate a pizzeriei.

 Bărbatul nu are locuință stabilă, este originar din Ineu, ultima adresă cunoscută a acestuia fiind în arealul locuințelor improvizate de pe strada Mărului, desființate de primărie în ultimul an.

Totodată, agenții de poliție locală au semnalat încă din anul 2021 Secției de Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad comportamentul agresiv al individului manifestat pe domeniul public, în special atunci când se află sub influența substanțelor toxice.

Nici mai mult nici mai puțin de 97 de procese-verbale i-au fost întocmite doar de către Poliția Locală, dintre care 95 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Individul a recunoscut furtul în fața polițiștilor locali și a fost condus la sediul Poliției Municipiului Arad de pe strada Labirint, respectiv predat organelor de anchetă, în vederea cercetării faptei și aplicarea măsurilor legale care se impun.


Scrie un comentariu

trimite