Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii de frontieră de la Vama Curtici au depistat doi bărbaţi căutaţi de autorităţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Curtici –feroviar au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare, predare sau extrădare, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de migranți.

Polițiștii de frontieră de la Vama Curtici au depistat doi bărbaţi căutaţi de autorităţi
Comentează 0

În data de 09.05.2018, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici - feroviar, judeţul Arad, s-au prezentat pentru efectuarea formalităților de control la trecerea frontierei, călătorind ca pasageri într-un tren Inter - Regio, pe relaţia Viena-București, doi cetățeni români, Ovidiu T., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Brașov și Ion C., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza judeţului Buzău.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbaților erau emise, de către autorităţile franceze, mandate europene în vederea arestării, predării sau extrădării, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de migranți.

Persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Scrie un comentariu

trimite