Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliţiştii AU RÂS până s-au înroşit. Motivul pentru care un BĂRBAT avea o PROSTITUATĂ în maşină

Un bărbat însurat a fost arestat după ce a fost prins că apela la serviciile unei prostituate în maşina personală. Cu toate acestea, el a recurs la o scuză lamentabilă pentru a scăpa de arest. 

Poliţiştii AU RÂS până s-au înroşit. Motivul pentru care un BĂRBAT avea o PROSTITUATĂ în maşină
Comentează 1

Un bărbat de 39 de ani, de profesie paznic, a fost arestat după ce a fost surprins în timp ce avea în maşină o femeie pe care o plătise să facă sex cu el.

Poliţiştii au descoperit că prostituata se afla într-un Nissan Micra, în timp ce îl aştepta pe bărbatul care se afla lângă un bancomat. Acesta a fost urmărit de autorităţi, fiind ulterior oprit şi arestat pentru suspiciunea de solicitare a favorurilor sexuale, contra cost.

În timpul interogatoriului, el a declarat că a scos din bancomat bani cu care voia să cumpere roşii de la femeia din maşină. Bărbatul a fost amendat pentru intenţiile sale, după ce a fost găsit vinovat pentru acuzaţiile care i se aduc.

"Am auzit multe scuze ciudate, dar în zece ani de când sunt poliţist nu am auzit de un bărbat care îşi ascunde crima de a face sex cu o prostituată zicând că vrea să cumpere roşii. Ofiţerii au văzut printre minciunile lui şi tânărul a fost găsit vinovat", a declarat unul dintre anchetatori.

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite