Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii au început să viziteze hotelurile din oraș. Șefii nu comentează, dar patronii fac ”dezvăluiri”

Polițiștii arădeni sunt implicați într-un plan de măsuri pentru prevenirea unei crize a refugiaților în vestul țării. După ce, recent, au chestionat primarii cu privire la locurile de cazare pe care le pot oferi în caz de ”invazie”, acum agenții vizitează și hotelurile.

Polițiștii au început să viziteze hotelurile din oraș. Șefii nu comentează, dar patronii fac ”dezvăluiri”
Comentează 1

Reprezentanți ai unor hoteluri și moteluri din Arad ne-au declarat că au fost vizitați de către ”sectoriști”, adică polițiștii de proximitate, care i-au anunțat că trebuie să le facă ”instructajul” pentru o eventuală criză a migranților.

Polițiștii s-au arătat însă mai interesați dacă prin hoteluri sunt străini, mai ales arabi sau africani, și le-au cerut angajaților să raporteze orice persoană care ajunge în Arad și pare a fi Orientul Mijlociu sau Africa.

Au mai pus întrebări despre locurile de cazare și gradul de ocupare a acestora.

Reprezentanții Poliției Județene nu vor să comenteze informațiile primite de ARQ și nici nu fac declarații despre planul de măsuri privind criza refugiaților. 

Totuși, recent, în urma unei întrebări adresate de ARQ pe tema acțiunilor din ultima perioadă, Biroul de Presă a confirmat că ”în localitățile de frontieră din județul Arad au fost intensificate activitățile de patrulare”.

CITEȘTE ȘI: Alertă la frontiera județului Arad cu Ungaria, din cauza refugiaților
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite