Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Polițiștii au dat iama la Sebiș; vezi care a fost rezultatul raziei

Polițiștii orașului Sebiș, împreună cu cei ai Secției 9 Poliție Rurală Sebiș, Secției 10 Poliție Rurală Gurahonț, Serviciul Rutier, Serviciul Economic, Poliția orașului Ineu, Secțiile 5 Ineu și 6 Beliu și T.F. Gurahonț, au desfășurat, ieri, o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale în domeniul comerțului stradal cu produse accizabile,verificări în balastiere și filtre pe linie de circulație rutieră.

Polițiștii au dat iama la Sebiș; vezi care a fost rezultatul raziei
Comentează 0

În urma activităților desfășurate, pe raza orașului Sebiș și a comunelor arondate, ocazie cu care au fost legitimate 134 de persoane și controlate 145 de autovehicule, au fost reținute opt permise de conducere (dintre care două pentru depășire neregulamentară și unul pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare), cinci certificate de înmatriculare (dintre care trei pentru lipsa inspecției tehnice periodice) și o plăcuță de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune pe linie economică la Legea Minelor 85 din 2003, art. 57, alin.2 și au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.555 de lei, astfel: șase sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei la Legea 12 din 1990; o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991; 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.555 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002.

Mai mult, 12 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru verificări.

În încheiere mai trebuie spus că l acțiune au participat, pe lângă polițiști și jandarmi din cadrul Secției Sebiș, reprezentanți ai R.A.R., reprezentanți ai Ocolului Silvic Sebiș - Moneasa și comisari ai Gărzii de Mediu.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite