Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

POLIȚIȘTII ARĂDENI LA DATORIE ÎN MINIVACANȚA PRILEJUITĂ DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMUNULUI

POLIȚIȘTII ARĂDENI LA DATORIE  ÎN MINIVACANȚA PRILEJUITĂ  DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMUNULUI
Comentează 0

În perioada 12-15 august a.c.,  poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad vor acţiona pe raza întregului județ, cu efective suplimentare faţă de dispozitivul curent, pentru îndeplinirea responsabilităţilor necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, fluidizarea traficului rutier şi prevenirea oricăror evenimente neplăcute.

 

Polițiștii de ordine publică, rutieră și de la celelate structuri vor fi în stradă în această perioadă, la evenimentele specifice precum și la lăcașele de cult, pentru a preveni orice eveniment care ar putea perturba ordinea și liniștea publică, precum și pe șosele, pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor rutiere.

 

I.P.J. ARAD VĂ RECOMANDĂ:

 

  • Nu comunicați date despre plecarea de acasă pentru o perioadă mai lungă în convorbirile cu alte persoane sau pe rețele de socializare. Atunci când sunteți plecați, nu lăsați deschise geamuri, terase sau balcoane care ar putea facilita accesul în locuință.
  • La cumpărături, evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să păstreze  portofelul în buzunarul interior de la piept al hainei.
  • Nu lăsați poșete, portmonee, telefoane sau alte bunuri de valoare în cărucioarele de cumpărături, dacă nu le suprevegheați permanent.
  • Folosiți locurile de parcare special amenajate și nu lăsați în vehicul, la vedere, bunuri de valoare, documente personale sau ale autovehiculului, chiar dacă lipsiți pentru scurt timp.
  • Asigurați-vă că portierele s-au închis atunci când părăsiți mașina și acționați închiderea centralizată; în stațiile PECO, nu lăsați autoturismul neasigurat în timpul achitării contravalorii combustibilului.
  • Dacă alegeți să plecați din localitate, nu porniţi obosiţi la drum, folosiţi centura de siguranţă şi, când e cazul, scaunul pentru copii. Ţineţi în maşină vestă şi triunghiuri reflectorizante, extinctor şi trusă de prim-ajutor.
  • Verificaţi starea tehnică a autoturismului, stabiliţi cu exactitate traseul şi asiguraţi-vă că aveţi documentele obligatorii la dumneavoastră.
  • Respectați regulile de circulație rutieră și recomandările polițiștilor.

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent de poliție

Herbei Mădălin-Florin

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite