Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi polițiști de la „Biroul Autostrăzi” s-au luat la bătaie cu mai multe persoane în incinta restaurantului NOA, de la Trei Insule

După ce a curs mult alcool și, gurile rele spun, și alte substanțe la cheful de sâmbătă, o plângere penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, în urma căreia doi polițiști de la Biroul de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac ar putea fi puși sub acuzare. Deocamdată, în dosarul înregistrat pentru loviri sau alte violențe și distrugere, cercetările se fac „in rem”, după ce pare-se, un cuplu agresat de cei doi a depus plângerea imediat după evenimentele de sâmbătă seara de la restaurantul NOA.

Doi polițiști de la „Biroul Autostrăzi” s-au luat la bătaie cu mai multe persoane în incinta restaurantului NOA, de la Trei Insule
Comentează 0

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, „prin ordonanța din data de 03.02.2024, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de lovire sau alte violențe și a unei infracțiuni de distrugere. 

În data de 03.02.2024, respectiv în data de 04.02.2024, au fost administrate mijloace de probă de către procurorul de caz și totodată, au fost delegate în vederea administrării probatoriului organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Arad - Biroul Control Intern. 

În fapt, s-a reținut că, în data de 03.02.2024, în jurul orei 04.00-05.00, în timp ce se afla în incinta și în parcarea restaurantului NOA, situat în zona Trei Insule, din județul Arad, persoana vătămată T.R.A. a fost agresată fizic de două persoane de sex masculin. 

De asemenea, în aceleași împrejurări, persoanei T.R.A. i-a fost deteriorat și telefonul mobil. 

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale”. 


Scrie un comentariu

trimite