Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliției Rutiere Arad i s-a cășunat aseară pe bețivii cei însetați și junkies cei visători

 În seara de 20 iulie începând cu orele 22.00, în municipiul Arad s-a desfășurat o acțiune a polițiștilor rutieri pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

Poliției Rutiere Arad i s-a cășunat aseară pe bețivii cei însetați și junkies cei visători
Comentează 7

Cu ocazia acestei acțiuni, la care a fost invitată și presa din municipiu, s-au folosit și aparatele din dotare DrugTest, iar un polițist din cadrul Biroului Rutier a oferit o descriere detaliată a funcționării acestor aparate, după cum ne-a relatat inspector principal Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ.

”În cadrul acțiunii din această seară Poliția Rutieră Arad, pe lângă aparatul alcool test deja cunoscut, mai utilizează și un aparat  nou pentru județul nostru, este vorba despre un aparat care testează ezistența substanțelor stupefiante, un aparat DragTest antidrog, un aparat care poate să determine existența în organism a opt clase de substanțe stupefiante. Cu aceasă ocazie vreau să vă informez că în viitor Poliția Rutieră o să acționeze cu aceste aparate din ce în ce mai des, așa că este de dorit că toți conducătorii auto să se ferească de a consuma droguri atunci când se urcă la volan”, ne-a precizat comisar șef C-tin Crainic, prezent, ca de obicei, la acțiune.

 

Vasile de Zărand
 

Galerie foto (12)


Scrie un comentariu

trimite