Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Politica din But(un)oi şi mizeria umană

Prăbuşirea spre penibil şi derizoriu a politicii româneşti pare fără sfârşit. Puzderie de sfertodocţi, oameni fără o profesie şi mai ales fără caracter, simţul răspunderii sau măcar al penibilului au dat buzna spre partidele politice.

Politica din But(un)oi şi mizeria umană
Comentează 0

Specia care înfloreşte în politica locală este a urlătorului de nimicuri pe care cineva (Partidul, cu majusculă) i le pune în gură. Şi le urlă tare, cu tupeu, fără să înţeleagă prea bine despre ce este vorba. În lipsa ideilor, investivele şi jignirile ar trebui să facă audienţă. Un astfel e caz este consilierul judeţean Adrian Butunoi, care îşi permitea în trecut să îi facă „proşti” şi „leneşi” pe unii oameni cu funcţii în administraţia locală, pentru ca acum să revină cu epitete ca „mizerie umană” sau „clonă în gestaţie” pentru cei pe care îi consideră adversari politici.

Probabil acest tânăr necunoscut nu sesizează penibilul situaţiei în care se bălăceşte. Nu înţelege că între atitudinea sa de speriat de bombe care nu poate lega două vorbe din şedinţele Consiliului Judeţean şi limbajul de zmeu semi-bişniţar care i se pune în gură e o groapă mare în care se scufundă cu fiecare apariţie. Realizează oare că nu ar putea citi cu voice tare fără greşeală aceste texte tovărăşeşti demne de comunismul anilor 1950? O fi sesizat măcar că la el ajung mesajele atât de infecte, pe care alţi colegi din PSD le refuză şi ajung la fundul butoiului din partid? Probabil nu.

Întrebarea este cu ce am greşit noi să fim bombardaţi de aceste voci care sună fals-vulgar dintr-un but(un)oi?!

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite