Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Poliția dezminte informațiile că fiul lui Dincă ar fi fugit din țară. Acesta a fost văzut azi dimineață la Ineu

În presa centrală au apărut informații că Gheorghe Daniel Dincă, fiul mult mai celebrului Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru crimele de la Caracal, ar fi fugit peste graniță și riscă să fie arestat. Asta în condițiile în care se află sub control judiciar și i-a fost interzis să părăsească țara.

Poliția dezminte informațiile că fiul lui Dincă ar fi fugit din țară. Acesta a fost văzut azi dimineață la Ineu
Comentează 1

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad dezmint însă această informație, susținând că bărbatul a fost văzut în această dimineață la Ineu. „Numitul Dincă Gheorghe Daniel se află în acest moment sub control judiciar, dispus de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 5 București, acesta fiind obligat să se prezinte la sediul Poliției Oraș Ineu la date stabilite. Una din interdicțiile dispuse prin măsura controlului judiciar este aceea de a nu părăsi țara, măsură care până la această dată a fost respectată, acesta fiind văzut în această dimineață pe raza localității Ineu atât de membri ai comunității cât și de polițiști”, afirmă reprezentanții IPJ.

Conform Digi24.ro, Daniel Dincă, este urmărit penal pentru lovire și alte violențe, acesta fiind acuzat că a bătut doi jurnaliști, care încercau să-i ia un interviu.  „La data de 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale din Bucureşti, B-dul Libertăţii, nr. 14, sector 5, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată P.C. fără ca această persoană să necesite pentru vindecare zile de îngrijiri medicale, iar la aceeaşi dată ar fi agresat-o fizic, lovind-o în zona capului pe persoana vătămată U. I. V. care a necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale”, se arată înr-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, citat de Digi24.ro.

Astfel, Gheorghe Daniel Dincă a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Foto Capital

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite