Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Podgoria Șiria continuă urmărirea liderului în liga a VI-a

Podgoria Șiria continuă urmărirea liderului în liga a VI-a
Comentează 0


Beneficiind de o bază sportivă frumoasă și omologată chiar și pentru meciuri de liga a II-a, Șiria încearcă să devină nu nuami gazdă pentru echipe din alte localități , ci și pentru meciurile propriei echipe care se numește Podgoria. Primarul localității,  Vali Bot , cândva component al vechii ” Șiriana” oferă acum condiții și pentru o echipă din comuna de sub Cetate.
I s-a alăturat omul de afaceri Ionuț Tulac  din Pîncota și împreună sunt hotărâți ca ” Podgoria ” să revină orintre fruntașele echipelor din județul Arad.
Duminică , Podgoria Șiria a învins pe Victoria Zăbrani cu 3-1 , prin punctele înscrise de Ovidiu Cameniță, Alexandru Pantea și Ionel Tulac, oaspeșii reducând din handicap în minutul 88 prin Cernevschi.
Cu această victorie, Podgoria se află pe locul secund în seria A a ligii a VI-a , după Olimpia Bujac.
Avem un lot disciplinat și bine pregătit de antrenorul experimentat Leontin Pința. Am dori ca  simbioza dintre jucători cu o oarecare experiență precum Cameniță, Pantea, Burcă sau Căta și alții mai tineri din componența lotului ,să aducem jocul echipei la nivelul condițiilor pe care primăria din Șiria ni le pune la dispoziție și  să țintim în viitor să devenim o echipă competitivă chiar de liga a IV-a. Nu este ușor , dar dacă ne vom dărui , vom reuși” , a declarat Iosif -Ionel Tulac jucător și președinte al clubului.
Podgoria Șiria își va testa puterile , marți într-u meci amical cu Gloria Lunca Teuz Cermei din liga a III-a. Partida se va disputa în caz de timp favorabil pe stadionul Otto Grepffner din Șiria , iar dacă timpul nu permite pe terenul sintetic Șega din Arad. Ora de disputare, 15.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite