Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL respectă angajamentul și depune mandatul de premier în 26 mai!

PNL respectă angajamentul și depune mandatul de premier în 26 mai!
Comentează 0

„Este pentru prima dată când un guvern nu se agață de scaun și își depune mandatul pentru a respecta cuvântul dat”, a spus deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad în cadrul unei conferințe de presă.

Acesta a spus că PNL își respectă angajamentul și Nicolae Ciucă va depune mandatul de premier în 26 mai, pentru ca PSD să poată prelua conducerea executivului. Până atunci, vor avea loc negocieri politice pentru noul Guvern.

„Trebuie să respectăm cuvântul dat și înțelegerea pe care o avem cu partenerii de guvernare. Îmi doresc să votăm un nou Guvern cât mai rapid. Sunt aproape patru ani de când PNL se află la guvernare, am trecut prin pandemie, prin criza generată de război și costul energiei, nu am fugit de responsabilități chiar dacă o guvernare în acest context duce la erodare. Prioritatea este o guvernare stabilă care să ajute România în această perioadă, dezvoltarea prin absorbția de fonduri europene”, a spus Sergiu Bîlcea.

Întrebat dacă UDMR trebuie să rămână la guvernare, acesta a spus că la Arad PNL are o bună guvernare cu UDMR și își dorește să rămână în aceeași formulă și pe viitor. Totuși, negocierile sunt complicate de dorința PSD de a păstra Ministerul Transporturilor și de a renegocia protocolul.

 

18.05.2023                      Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Galerie foto (18)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite