Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad susține Coaliția pentru Familie

Liberalii arădeni au început demersurile pentru susținerea platformei Coaliția pentru Familie care dorește modificarea Constituției, prin revizuirea alineatului 1 al art. 48 astfel: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.”

PNL Arad susține Coaliția pentru Familie
Comentează 0

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, a declarat ieri că susține această inițiativă și că își dorește organizarea unui referendum pe această temă în luna aprilie 2017: „Sunt un susținător al instituției tradiționale a familiei, cred cu tărie că familia, în forma ei originală, formată dintre un bărbat și o femeie, reprezintă o normalitate de la care nu trebuie să ne abatem. Respect drepturile tuturor oamenilor, însă consider că atunci când este vorba despre o uniune a doi oameni în fața lui Dumnezeu și a oficialilor, aceștia doi nu pot fi decât o femei și un bărbat”

Consilierul PNL, Geanina Pistru, consideră că este important ca liderii de opinie din Arad să colaboreze pentru ca această inițiativă să se îndeplinească: „Am avut astăzi o întâlnire cu domnul Lucian Popescu, reprezentantul Coaliției pentru Familie din Arad și cu domnul Filip Daniel, președintele Asociației Adevărul Scriptural, în care am stabilit faptul că acest subiect este o prioritate pentru noi toți, deoarece ne dorim ca Aradul să rămână un oraș creștin care va continua să susțină familia, valorile. Suntem alături de Biserică în această luptă, deoarece nu trebuie să ne îndepărtăm de stabilitatea oferită de instituția familiei tradiționale” a conchis, președintele municipiului PNL Arad, Geanina Pistru.

Reprezentantul Coaliției pentru Familie Arad, Lucian Popescu, spune că a avut o colaborare foarte bună cu liberalii, în special cu Gheorghe Falcă, pe această temă: „Mă bucur să observ oameni politici care sunt de partea acestui proiect, oameni care înțeleg importanța acestei lupte pe care o ducem cu cei care vor să desființeze familia și simbolul ei. Am avut tot sprijinul din partea domnului primar care s-a implicat activ în campania noastră de strângerea susținătorilor pentru cauza noastră. Dânsul este un om care are o convingere puternică despre ce înseamnă familia, rolul ei și cât de important este să o protejăm” a încheiat Lucian Popescu.

Comunicat PNL Arad

 


Scrie un comentariu

trimite