Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PNL Arad își prezintă candidații

Șeful de campanie al PNL Arad, Iustin Cionca, a prezentat doi dintre candidații la alegerile parlamentare ce vor avea loc în 11 decembrie.  

PNL Arad își prezintă candidații
Comentează 1

PNL Arad mizează pe schimbarea echipei pentru alegerile parlamentare prin întinerire. Cel puțin jumătate din lista pentru Camera Deputaților este formată din tineri cu o medie de vârstă de 30 ani, care nu au mai făcut politică la acest nivel.

Unul dintre candidații prezentați este medicul Sebastian Popescu, care a mai candidat în cadrul proiectului ”Trei pentru Arad”.

”În ultimii ani, Sebastian a avut o activitate impresionantă în municipiul și județul Arad, în ceea ce privește proiectele de prevenție în sănătate, educație medicală în școli, dar și campanii de ecologizare și protecție a mediului. Este doctorand la Timișoara, dar și medic rezident pe chirurgie Chirurgie Orala si Maxilo-faciala, în cadrul SCMU Timișoara”, a spus Iustin Cionca.

Doctorul Sebastian Popescu spune că este un susținător al proiectelor guvernului Cioloș: „Vreau să fac parte din singura echipă care se va asigura că acestea vor fi duse la bun sfârșit. Sunt un simpatizant al principiilor liberale și implicit un simpatizant al PNL-ului. Văzând însă ce se întâmplă în sfera politică, și aici mă refer la modul de abordare al politicienilor din vechea gardă social-democrată, dar și a felului în care oamenii privesc politica, până acum nu am avut curajul să fac acest pas. După învestirea lui Cioloș ca premier, am simțit că primesc imboldul necesar pentru a lua decizia de a mă implica activ în politică. Chiar dacă am privit cu mari suspiciuni și îndoieli politica, cred că acesta este momentul în care o să îmi infrunt aceste temeri”.

Bogdan Boca, al doilea candidat prezentat, este consilier local la primul mandat și președintele organizației de tineret PNL Arad.

“Politica nu înseamnă corupție sau plagiat, nu înseamnă infractori care se ascund în spatele imunității, cum ne arată PSD-ul zilnic în media, ci este sau ar trebui să fie o mișcare civică, un plan de acțiune unitar în beneficiul oamenilor, sau cel puțin așa văd eu lucrurile”, a spus Bogdan Boca.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite