Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

PLUS Arad și-a ales conducerea Biroului Municipal

În urma alegerilor interne desfășurate zilele trecute, PLUS Arad și-a ales componența Biroul Local Municipal. Robert Ille, președintele ales al filialei municipale PLUS Arad, este antreprenor și activează în domeniul cadastrului și al topografiei de peste 10 ani.

PLUS Arad și-a ales conducerea Biroului Municipal
Comentează 0

Din Biroul Municipal al partidului mai fac parte:

Codruț Leucuta – Secretar General;

Emanuela Tătar-Ghiș – Responsabil Comunicare;

Adrian Kaposta – Responsabil Financiar;

Ioana Killian Crișan – Responsabil Campanii și Organizare;

Gheorghe Orza – Responsabil Politici Publice;

Adrian Hornea – Responsabil Resurse Umane.

Președintele Robert Ille a declarat: „Chiar dacă acest rezultat este consecința unui vot intern, responsabilitatea Biroului Filialei Municipale PLUS Arad este față de cetățenii acestui oraș. Dorim să arătăm arădenilor că partidul PLUS este o opțiune reală pentru cei care își doresc cu adevărat o schimbare pe scena politică locală, iar acest Birou are ca scop asigurarea unei comunicări eficiente între politic și societatea civilă. Deși suntem la început de drum, vă promitem că înainte de toate suntem arădeni și acest oraș este casa noastră. În ciuda greșelilor care s-au făcut și vor mai fi făcute, Alianța USR PLUS s-a născut din dorința de a reforma și moderniza modul de a face politică, axându-se mai mult pe interesul cetățenilor și nu a directivelor de partid sau al intereselor personale. În timpul scurt rămas până la fuziune, birourile municipale ale celor două partide sunt în situația fericită de a depune un efort dublu pentru a colecta și selecta informațiile primite de la cetățeni, astfel încât viitoarea structură politică să fie concentrată pe eficiență și performanță”.

„Pornim pe acest drum deschiși spre cetățenii Aradului și spre nevoile lor. Totodată, prin formarea acestui Birou ne propunem să consolidăm Alianța USR PLUS la nivel Municipal”, a transmis reprezentantul de comunicare Emanuela Tătar-Ghiș.

Biroul Municipal a fost ales cu un procent de 86% din voturile exprimate, dovedind că această structură are parte de susținerea membrilor pe care îi reprezintă. 

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite